Linjemålning i industrin - Backa Väglinje
En tydlig linjemålning bidrar till ett bättre & säkrare arbete. Backningslinjer eller uppställningsplats - vilka markeringar kan underlätta hos er? Vi erbjuder allt inom linjemarkeringar & linjemålningar i Göteborg med omnejd!
linjemålning
15473
page-template-default,page,page-id-15473,page-child,parent-pageid-15461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,overlapping_content,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Linjemålning i industrin

Säkrare arbetsmiljö & effektivt arbete med hjälp av linjemålning

 

Linjemålning är ett effektivt och säkert sätt att märka upp platser. Inom industrier och andra arbetsplatser som exempelvis lagerlokaler är det av största vikt att det finns ordentligt uppmärkta linjer och markeringar för att arbetet ska fortlöpa på bästa möjliga sätt. Genom tydliga markeringar kan du dessutom förebygga olyckor som är relaterade till bristande uppmärkningar – ett enkelt och verkningsfullt sätt att bidra till en säkrare arbetsmiljö och en förbättrad arbetsplats!

Industrimålning innebär att vi gör tydliga markeringslinjer som bidrar till att arbetet i lokalerna alltså både blir mer strukturerat och flyter på bättre. Många gånger finns det redan befintliga linjemålningar och markeringar på plats, men som blivit nötta av vardagligt slitage och därför förlorat färg och form. Att se över linjemålningarnas skick kan vara en billig försäkring för både anställda, lokaler och maskiner. Använd er av Backa Väglinje för att bättra på färgen och säkerställ att arbetsmiljön fungerar optimalt!

Linjemålning utomhus

Utomhus kan markeringarna t.ex. vara ledlinjer eller backningslinjer som används som riktlinjer för placering av fordon.  Även pallplatser och olika uppställningsytor kan markeras och förses med siffror och text så att rätt material hamnar på rätt plats. Tydliga markeringar både underlättar hanteringen av gods och minskar samtidigt risken att saker hamnar på fel plats t.ex. vid en leverans.

Linjemålning inomhus

Inomhus är det vanligt med linjemålning som märker ut truckgångar och gångstråk. Genom att ha dessa tydligt åtskilda får du en bättre översikt och en säkrare miljö som minskar risken för olyckor mellan passerande fotgängare på området och maskiner som är i bruk. Kontakta oss redan idag för att diskutera era behov av linjemålning och få en optimerad arbetsmiljö. Vi finns i Göteborg med omnejd.