Sporthallar och spelplaner - Backa Väglinje
Vi drar upp funktionella markeringar i korrekt kulör för spelplaner både inom- och utomhus. Markeringen kan vara tillfällig om det är ett event.
15478
page-template-default,page,page-id-15478,page-child,parent-pageid-15461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,overlapping_content,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Linjemarkering i Sporthallar / Spelplaner

Linjemarkeringar i sporthallar målar vi på de flesta underlag. Här använder vi oss främst av tf-sportlinjefärg som är en slitstark vattenbaserad puracrylat.

Färgen har en tillräckligt hög glans för att inte bli smutsig om den inte lackas. Den har också rätt friktion och glans för att en eventuell lack skall få en bra vidhäftning,

Kulörerna stämmer överens med kommunförbundets måttbok.

Vi kan naturligtvis måla spelplaner utomhus t.ex. på asfalt eller konstgräs. Då använder vi oss av en färg som är anpassad för underlaget.

En del färger kan användas för temporära markeringar, d.v.s  den går att tvätta bort. Det kan passa bra för turneringar och idrottsevenemang som tillfälligt hålls på en yta som normalt används för andra ändamål. Ett exempel på detta är  de tre, blå linjerna på 21 km som markerar banan för Göteborgsvarvet.