Sporthallar / Spelplaner

Sporthallar målar vi på dom flesta förekommande underlagen och här använder vi oss främst av tf-sportlinjefärg som är en slitstark vattenbaserad puracrylat. Färgen har rätt friktion / glans för att eventuell ovanpåliggande lack skall få en bra vidhäftning, och den har en tillräckligt hög glans för att inte bli smutsig då den inte överlackas.

Kulörerna stämmer överens med kommunförbundets måttbok.

Spelplaner målas även på t.ex. asfalt eller konstgräs och här använder vi oss av en anpassad färg för underlaget. Det finns till och med färger som man kan använda för temporära markeringar (möjligt att tvätta bort) för diverse turneringar och idrottsevenemang.

Ett exempel på detta är Göteborgsvarvet som vi har markerat ett flertal gånger vilket består av tre stycken 21 km långa linjer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Offentliga miljöer

Det största området inom det vi har kallat offentliga miljöer är skolgårdar där vi målar upp t.ex. hopphagar, olika spel och bokstavsormar för att barnen skall kunna ha roligt och lära sig någonting samtidigt.

Kom gärna med egna idéer så skall vi se om inte vi kan lösa det. Det är också vanligt att vi målar upp ovannämnda inom bostadsområden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vägmarkeringar

Vägmarkeringar utför vi i två olika material, termoplastiskmassa och färg. Termoplastiskmassa är att fördra på hårt trafikerade ytor och vägar som utsätts för ett stort slitage. Denna markering är ca: 3 mm tjock och är försedd med glaspärlor för att ge en bra reflektants.

I detta material finns ett brett utbud av symboler, vilka kan fås i kulörerna vitt och gult. Vägmarkeringar går även alldeles utmärkt att markera med färg på t.ex. industriområden och mindre vägar som inte utsätts för lika kraftigt slitage, här finns ett ännu större utbud av symboler och kulörer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt

Backa Väglinje AB
Gåskullevägen 24
445 52 Surte

Telefon: 031-98 09 00
Telefax: 031-98 16 10

E-post: backavaglinje@telia.com